Graviola juice puree - 1
zoom_in
  • Pret redus
  • Graviola juice puree - 1

Graviola juice puree

121,99 RON
159,00 RON
cu TVA
  • Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte  - fara adaos de apa, conservanti sau orice alta substanta
  • Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, antibiotic natural, antiparazitar, antifungic, anti-tumoral superior.
Cantitate
block Nu sunt suficiente produse in stoc

Imbunatateste calitatea vietii

Suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete si coapte - fara adaos de apa, conservanti sau orice alta substanta.

Originare din padurile tropicale Amazoniene, fructele de Graviola (Annona Muricata, Guanabana) sunt cunoscute in intreaga lume datorita calitatilor lor revolutionare, curative si regenerative pentru intregul organism uman. Fructele sunt recoltate manual decojite si scoase semintele. Prin sfaramare si amestecare se obtine o pasta care apoi este pasteurizata si imbuteliata aseptic.

Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, antibiotic natural, antiparazitar, antifungic, anti-tumoral superior.

Consumarea preventiva a acestui fruct poate impiedica aparitia tumorilor, deparaziteaza si detoxifica organismul, sustine si imbunatateste  sistemul imunitar. Graviola atenueaza si amelioreaza efectele adverse ale chimio si radioterapiei, deci putem spune ca imbunatateste starea generala a celor care sufera de afectiuni grave.

Substantele bioactive:
Cele mai importante ingrediente active din Graviola sunt Acetogeninele Annonaceous care sunt gasite doar in familia de plante Annonaceae.

Graviola are peste 80 de Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie. Puteti consulta pe internet multitudinea de studii, efecte si rezultate in urma consumului de graviola.

Mecanismul de actiune al substantelor bioactive din graviola se realizeaza prin blocarea productiei de ATP (adenozintrifosfat) a celulelor tumorale, astfel incat se reduce voltajul celulei si in final apare apoptoza (moartea acesto celule)

Mai simplu spus, aceste celule atipice sunt deconectate de la sursa de energie, nu se mai pot hrani si nu mai au cum sa supravietuiasca.

 PROPRIETATI:

- inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic;

- inhiba cresterea celulelor tumorale;

- activitate citostatica la celulele de cancer;

- activitate antibacteriala;

- activitate antivirala cu efect la Herpes simplex;

- activitate antidepresiva;

- activitate antiparazitara;

- calmeaza durerile;

- activitate anti-malarie;

- antibacterian;

- antihelmintic;

- anticonvulsivant;

- antidepresiv;

- antifungic;

- depresant cardiac;

- citotoxic;

- febrifug;

- hipotensiv;

- stimulent digestiv;

- vasodilatator;

- vermifug;

Dr. Carmen Pletea vă recomandă Graviola Juicedr. Carmen Pletea

Medic primar medicină generală, medic militar (în rezervă), Instructor Certificat Theta Healing de Institutul Think, terapeut Theta Healing, facilitator biodinamică craniosacrală, consultant produse naturiste, formator acreditat de Ministerul Muncii, bioenergoterapeut.
Vindecarea pornește din interiorul omului!
După 30 de ani de practică medicală, am ajuns să confirm această afirmație. De când mă știu am fost atrasă de perfecțiunea Universului, de tot ceea ce este creat de Natură, de modul de funcționare și de structura Creației.
În ultimii 10 ani, m-am dedicat în exclusivitate medicinii holistice, integrative; odată înțeles mecanismul minunat prin care funcționează
corpul omenesc, în totalitatea lui (fizic, emoțional, mental), am realizat cât de frumos pot fi combinate modalitățile terapeutice; rolul important al întreținerii sănătății corpului fizic și optimei lui funcționări, folosind extractele din plante, importanța schimbării modului de gândire și eficiența eliberării de emoții de joasă vibrație.

Utilizarea recomandata

Cât consumam?

De la 20 pâna la 30 ml, de doua sau de trei ori pe zi, dupa mese sau dupa indicatiile primite de la medicul curant.

Cum consumam?

Graviola se poate consuma ca atare sau in formula diluata, apa, ceai, sau cu un suc de fructe natural neindulcit cum este sucul de ananas,cu care se combina foarte bine.

Pe ce perioada?

Odata ce deschideti sticla, pastrati-o la frigider si consumati-o de preferat in termen de maxim 5 zile.

Stocarea: intr-un loc intunecat si racoros, temperatura recomandata <18 ° C

3003

Referinte specifice

Scrie un review

Graviola juice puree

Graviola juice puree

  • Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte  - fara adaos de apa, conservanti sau orice alta substanta
  • Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, antibiotic natural, antiparazitar, antifungic, anti-tumoral superior.

5 alte produse in aceeasi categorie